Lag den perfekte julaften

Et stort antall nettbutikker tilbyr nå en rekke forskjellige leveringsmåter. Det vanligste er foreløpig innsamlingssteder, så du kan enkelt hente produktene selv akkurat når det passer deg. Det er derfor veldig praktisk, og i mange tilfeller også den billigste leveringsmetoden.

Du bør i stedet tenke på å få varene levert hjem til deg eller til din jobbadresse. Frakttypen er vanligvis litt dyrere, men også veldig enkel. Den rimeligste leveringsversjonen vil imidlertid alltid være å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du befinner deg i kort avstand fra nettbutikkens adresse.

De fleste nettbutikker gir levering på kun én hverdag på et stort antall produkter, men som imidlertid er betinget av at transaksjonen er realisert før en viss tid, med sikte på at de har prospekt av å kunne rekke å få pakken til rederiet før de pakkeansatte har fri.

Et signal om at internettselskapet respekterer de danske retningslinjene

Det er nå ganske uproblematisk for vanlige folk å sammenligne priser fra ulike e-butikker og av den grunn har mange nettselskaper blitt presset til å redusere utsalgsprisene på produktene deres betydelig – for barn og babyer, men også for kvinner og menn – og noen ganger til og med love gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å se nærmere på opptil flere e-selskaper for tilbud før du bestiller, slik at du er godt informert om å få den laveste prisen.

Du må bare passe på at dersom en nettbutikk tilbyr varene sine til en utsalgspris som kan oppleves som ufattelig rimelig, er det i noen tilfeller et signal om en uredelig nettbutikk. Bestillinger med betalingskort er uansett omfattet av en bestemmelse som garanterer deg mot falske e-butikker.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du benytte et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du ser en fordel i å refundere prisen senere.

Vi foreslår at du vurderer nettbutikkens anmeldelser

Før folk handler i en nettbutikk kan du tross alt kjøre gjennom bedriftens handelsavtale, men det er ofte ikke særlig morsomt.

Et annet alternativ kan derfor være å merke seg om e-butikken er medlem av e-merket, siden dette ofte er et bevis på at internettselskapet støtter de offisielle danske reglene, og at butikken er vurdert fra kl. tid til annen av advokater som har mye erfaring med lovverk. I tillegg tilbys du mulighet for support dersom du blir utsatt for problemer i prosessen med din bestilling.

Videre anbefaler vi at kunden er kunnskapsrik om det mest grunnleggende regelverket som kan spille inn i forbindelse med transaksjonen, for eksempel børspolitikken e-forhandleren opererer med. I den forbindelse er det virkelig avgjørende at du fortsatt beholder fakturaen din, slik at du senere skal kunne dokumentere bestillingen, uansett om du handler mann eller kvinne.

En garanti for at nettbutikken overholder gjeldende dansk lovgivning

Trustpilot genererer de mest relevante løsningene for å tyde tankene til en stor gruppe tidligere kjøpere, og det anbefales derfor at du undersøker e -butikkens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr også noen fine sjanser til å få innsikt i internettselskapets popularitet. Her er det faktisk nettbutikker hvor det er mulig å publisere en kritikk av deres kjøpsopplevelse, som også må brukes til å vurdere tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi har samarbeid med en samling e-forhandlere da vi formidler butikkenes varer, og innhenter honorar i tilfelle brukerne vi videresender realiserer et kjøp.

Instruksjoner om produkter og internett er ofte beskyttet, men vi kan ikke garantere mot endringer som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens data.