Nordlys tegning

Tegning – Nordlys

Nordlys

Tegning · Her er barnas flotte korona-tegninger · Vil lage utstilling av barns koronategninger · Her tegner elevene det som kan bli nyfylkets våpen: – Jeg håper vi …

De 77 bedste idéer fra nordlys | billedkunst, tegning, avis kunst

13-03-2022 – Udforsk opslagstavlen “nordlys” tilhørende pia andersen på Pinterest. Se flere idéer til billedkunst, tegning, avis kunst.

13-03-2022 – Udforsk opslagstavlen "nordlys" tilhørende pia andersen på Pinterest. Se flere idéer til billedkunst, tegning, avis kunst.

Nordlys Bok 4 – Trollriket SIGNERT m/tegning – KanonCon

Nordlys Bok 4 – Trollriket SIGNERT m/tegning – KanonCon

Finn bilder av Nordlys. ✓ Gratis for kommersiell bruk ✓ Ingen … Eventyr, Aurora, Nordlys, Stjernekikking … Sommerfugl, Tegning, Nordlys Sommerfugl.

Nordlys bok 1: Reisen til Jotundalen – Bladkiosken

Bladkiosken | NORDLYS BOK 1

Malin Falch, månedens illustratør i juli og august 2020

Malin Falch, månedens illustratør i juli og august 2020 – Norsk barnebokinstitutt

100+ gratis bilder av Nordlys og Natt – Pixabay

Finn bilder av Nordlys. ✓ Gratis for kommersiell bruk ✓ Ingen attribusjon kreves ✓ Ingen opphavsrett

Nordlys – Guovdageainnu Meahcceguovddáš

Guovdageainnu meahcceguovddáš – Nordlys

Historien om nordlyset – Resultat for Google Books

Historien om nordlyset – Pål Brekke – Google Bøker

Synet av nordlys eller «aurora borealis» som danser over himmelen en klar vinterkveld, er noe av det mest spektakulære og imponerende skuet naturen har å by på. Med en fantastisk variasjon av farger, former og bevegelser skiller nordlyset seg fra alle andre lysfenomener. Det er ikke mange av dem som en gang har fått et glimt av nordlyset, som ikke har latt seg berøre – synet kan etterlate seg livsvarige minner. Det har eksistert hundrevis av fortellinger og teorier som forklaring på det himmelske lyset. I dag vet vi at nordlyset skapes av ladete partikler som sendes ut fra solen. Det var Kristian Birkeland som stod for denne oppdagelsen. Denne boken vil ta leseren gjennom nordlysets historie, fra urgamle myter til de mekanismene som skaper lysfenomenet. Den forklarer hvordan vi kan planlegge når og hvor man bør reise for å se det. I tillegg forteller den hvordan man kan ta sine egne bilder om man skulle ta turen til de nordlige breddegrader. Boken inkluderer en rekke forklarende illustrasjoner og spektakulære nordlysbilder tatt av fotografen Ørjan Marakatt Bertelsen. Pål Brekke er en internasjonal anerkjent solfysiker og ekspert på nordlyset. Han har jobbet i flere år ved NASA og arbeider nå ved Norsk Romsenter. Han er forfatter av flere internasjonale populærvitenskapelige bøker og dokumentarer som har vunnet internasjonale priser og er oversatt til åtte språk. Han er medlem av den prestisjefylte Explorers Club i New York.

Keywords: nordlys tegning