Prøv en ny hobby

Et stort antall e-butikker tilbyr nå en rekke ulike leveringsløsninger. Noe av det vanligste er umiddelbar levering til en pakkebutikk, fordi du da har full fleksibilitet til å hente de kjøpte varene når det passer inn i hverdagen din. Leveringsformen er uvanlig enkel, og også ofte det rimeligste alternativet for levering.

Du bør også vurdere å få varene levert til din hjemmeadresse eller til adressen der du jobber. Leveringsmåten er ofte litt dyrere, men også usedvanlig enkel. Den rimeligste fraktmetoden er utvilsomt at du henter pakken selv, noe som imidlertid krever at du befinner deg i kort avstand fra nettselskapets lokasjon.

Forsendelsestiden er tross alt ganske avgjørende om du mangler varene umiddelbart, og det er derfor absolutt aktuelt å finne estimert leveringstid for den respektive varen.

En rekke nettbutikker tilbyr mulighet for levering neste virkedag for et stort antall av sine produkter, men vær forsiktig da det er forstått at bestillingen er gjort før et bestemt tidspunkt, tatt i betraktning at de kan få varene klare før lagerpersonalet har fire kvelder.

Inntil flere nettbutikker sørger for fri frakt

Det har vist seg å være superrimelig for vanlige folk å finne de beste prisene fra ulike butikker på nettet og har dermed mange internettbutikker som har blitt presset til å redusere salgsverdien av en rekke av deres produkter – for barn, og også for voksne – ettertrykkelig, og til og med noen ganger gi gratis levering.

På den annen side kan det fortsatt vise seg lønnsomt å sjekke enkeltbedrifter på nett for rabattkoder før du handler, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den beste prisen.

Du må imidlertid være klar over at dersom en nettbutikk annonserer produktene sine til en pris som anses som kolossalt tiltalende, så er dette ofte en egenskap som viser en uredelig e-forhandler. Kortkjøp er derimot omfattet av en lov som støtter kjøper mot falske nettbutikker.

Før noen kjøper fra en nettbutikk kan de faktisk se på butikkens handelsbetingelser, men dette er ofte et tidkrevende prosjekt.

Et enkelt alternativ kan derfor være å sjekke om nettselskapet er godkjent av e-merket, da det er en forsikring om at nettselskapet overholder dansk lovgivning, i tillegg til at nettselskapet blir revidert en gang i blant av fagfolk som kjenner vedtektene på området. Dette gir deg sjansen til å bli assistert når du opplever utfordringer med kjøpet.

Trustpilot gir alltid utmerkede muligheter

Trustpilot gir passende relevante muligheter til å sjekke mye av dagens brukeres kritikk og derfor gjør vi en felles innsats for å få deg til å kjenne nettbutikkens rangeringer før du kjøper.

Facebook produserer på samme måte en rekke utmerkede muligheter for å få innsikt i nettforhandlerens pålitelighet. I tillegg ser vi til og med nettbutikker hvor det er mulig å skrive ned en vurdering av bedriftens service, som også kan brukes til å gi deg et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med en rekke nettselskaper i form av å vise selskapenes produkter, og innhøste et gebyr under forutsetning av at en av våre brukere legger inn en bestilling.