Rosa bæsj telenor

Rosa «bæsj» vart måla brun – Sørlandet – NRK

9. sep. 2010 — Ein rosa skulptur, utanfor Telenor sitt bygg i Kristiansand, vart måla brun natt til torsdag. Malt Telenor-statue. HÆRVERK: Ein statue utanfor …

Avduket rosa skulptur i vernet landskap – Dagsavisen

Avduket rosa skulptur i vernet landskap – Dagsavisen

24. okt. 2019 — Skulpturen har også vært utstilt i Paris. Her i Norge har den stått utenfor Telenors lokaler i Kristiansand og hovedkontoret på Fornebu. Den …

– Jeg kan ikke forstå at noen skulle ta skade av å se på den, sier kunstkritiker Lars Elton.

Nå lager «den rosa bæsjen» furore igjen – fvn.no

Nå lager «den rosa bæsjen» furore igjen – fvn.no

28. mai 2019 — Den ser ut som en gigantisk tyggegummiklyse, sier en av politikerne som vil nekte Telenor å sette den opp på Jeløya i Moss.

– Den ser ut som en gigantisk tyggegummiklyse, sier en av politikerne som vil nekte Telenor å sette den opp på Jeløya i Moss.

Rosa “bæsj” er blitt brun – Kristiansand – Fædrelandsvennen

Rosa “bæsj” er blitt brun – fvn.no

9. sep. 2010 — KRISTIANSAND: Den rosa skulpturen ved Telenor-bygget i Kristiansand er på folkemunne omtalt som “den rosa bæsjen”.

Bæsjebandittene har lagt igjen hilsen ved kunstverket. Telenors informasjonssjef svarer.

Telenor – Morgenbladet

Morgenbladet

Telenor · Når Facebook blir hele internett · Historien om den rosa bæsjen · Hva er mobilpenetrasjon? · Aslak Bonde om Telenor · Aslak Bonde: Kontrollkomité på …

Nå blir det to år med rosa kunst… – Dagsavisen Moss Dagblad

29. aug. 2019 — Telenor har nå fått politkernes velsignelse til å sette opp kunstverket “Rosa” av Franz … Og hvem betaler for å få denne rosa bæsjen hit ?

Ledelsen Telenor Norge

Før dette jobbet hun i Telenors datterselskap Telenor Inpli AS (tidligere Datametrix), hvor hun i tre år var leder for Salg & Business Area Norge. Engebretsen …

Ledelsen i Telenor Norge

«Følger vi Telenor, går vi glipp av milliarder»

UKE11LED11020401000.pdf

VimpelCom mot Telenor i slaget om. 120-milliardersselskapet Wind Telecom. … og rosa sportsbilag, vi fikk også inn en tankegang … Bæsj og tiss.

Underskriftskampanje: «Jeg ønsker en ren og pen RBK-drakt!

Rosenborg Web – Underskriftskampanje: «Jeg ønsker en ren og pen RBK-drakt!»

Svart og kvit! Ikke rosa! … Det passer ikke inn med rød telenor reklame på drakta. rosenborg er svarte og hvite. … rødt. æsj å bæsj!

Keywords: rosa bæsj telenor