Sommer og sol krever nye, deilige sandaler

De fleste nettbutikker tilbyr i dag et stort utvalg av leveringsmetoder. En som er veldig vanlig i disse dager er å bli sendt til en pakkebutikk, hvor du så henter dine nye varer selv når det passer inn i hverdagen. Alternativet er ganske enkelt, og i mange tilfeller til og med den billigste formen for frakt.

Du bør også bestemme deg for å få produktene sendt til ditt hjem eller arbeidssted. Frakttypen er noen ganger litt mindre rimelig, men også veldig rimelig. Den rimeligste typen frakt vil imidlertid alltid være å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du fysisk befinner deg rett ved siden av nettbutikkens lager.

Antall leveringsdager kan i noen tilfeller være superavgjørende når du skal bruke pakken innen få dager, så med det i bakhodet er det fornuftig at vi ser nærmere på leveringstiden for den respektive varen.

Et stort antall nettbutikker annonserer 1 hverdagslevering for mange av sine produkter, som tross alt er betinget av at bestillingen er gjennomført før et bestemt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få pakken sendt før lageret ansatte holder fire kvelder.

Flere utsalgssteder på nett garanterer gratis levering, men ofte gjelder dette kun hvis du kjøper for et visst beløp. I tillegg bør du ta det billigste alternativet for frakt, som oftest – uansett om du er på Esbjerg, Varde eller Bjerringbro – er å få dem til å levere pakken din til et utleveringssted.

Se nærmere på om nettbutikken er e-merkegodkjent

I dag er det svært rimelig for forbrukere å sammenligne priser i ulike nettbutikker og av den grunn flere butikker på nettet har vært nødt til å kutte prisene drastisk på mange av produktene deres – for barn, så vel som for kvinner og menn – og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Til tross for dette kan det noen ganger vise seg å være lønnsomt å sjekke noen butikker på nett for salg før du fullfører handlen, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Uansett hva, må du være klar over at dersom en nettbutikk tilbyr varer til en utsalgspris som er uvanlig rimelig, så kan dette ofte være et signal om en uekte e-butikk. Kjøp med betalingskort omfattes uansett av Innsigelsesordningen, som bistår kjøper mot uærlige netthandlere.

Trustpilot fører til faktisk hensiktsmessige alternativer

Før noen handler på en nettbutikk, bør du faktisk sette deg inn i innholdet i nettbutikkens forretningsavtale, men det er vanligvis ikke særlig spennende.

En annen løsning er å merke seg om e-forhandleren er e-merket, siden det skal være en forsikring om at e-bedriften overholder dansk lov, i tillegg til at nettbutikken av og til besøkes av fagfolk som er introdusert i gjeldende vilkår. Dette gir deg en sjanse til å få hjelp hvis du støter på utfordringer med kjøpet.

Trustpilot fører til ærligere muligheter

Trustpilot gir helt smarte muligheter til å sile gjennom mange andre kunders meninger og dermed anbefaler vi at du sjekker e-butikkens vurderinger før du fullfør shoppingen.

Facebook fører til like fine metoder for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg ser vi en rekke nettselskaper hvor du kan sende inn en vurdering av deres kjøpsopplevelse, som også kan benyttes for å få et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Kunnskap om tilbud og internettlagre vedlikeholdes rutinemessig, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot justeringer gjort siden siste oppdatering av nettsidens data.