Vil du være vert for den ultimate herreferien?

Mange nettbutikker gir etter hvert en rekke forskjellige leveringsmuligheter. Det vanligste er foreløpig levering til et hentested, som lar deg hente produktene når det passer deg best. Dette er derfor uvanlig fleksibelt, og typisk også den billigste løsningen for levering.

Du kan også vurdere å få bestillingen levert hjem til deg privat eller til din jobbadresse. Leveringstypen er vanligvis litt mindre rimelig, men også veldig lett tilgjengelig. Den rimeligste typen levering vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, noe som er betinget av at du bor i nærheten av nettbutikkens adresse.

Leveringstiden er selvsagt svært viktig dersom vi trenger dine nye produkter umiddelbart, så derfor er det viktig å studere tidshorisonten for levering for det aktuelle produktet.

En rekke internetthandlere tilbyr en garanti på 1 hverdagslevering på mange av sine produkter, som imidlertid er beregnet ut fra at transaksjonen er gjennomført før et spesifisert tidspunkt, slik at de kan ha produktene sendes før de logistikkansatte har fri.

Ved oppsyn av fagfolk som kjenner gjeldende vilkår

Det er nå usedvanlig enkelt for vanlige folk å sammenligne priser på tvers av nettbutikker, og følgelig har et stort antall nettbutikker funnet det nødvendig å presse selge verdien av produktene deres – for barn og babyer, og også for voksne – ganske mye, og til og med noen ganger utføre gratis levering.

Men fra tid til annen kan det være fordelaktig å utforske noen enkeltbutikker på nett etter tilbud før du handler, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Man skal likevel ikke glemme at når en butikk markedsfører varer til en utsalgspris som kan virke skyhøy, bør det stort sett være et varseltegn på en bedragersk nettbutikk. Kortkjøp er tross alt omfattet av Innsigelsesordningen, som beskytter kunden mot svindelforretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ kan du velge en avdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du ønsker å betale tilbake pengene i fremtiden.

Sjekk om e-handelen er verifisert av e-merket

Før folk bestiller i en butikk på nett, kan de virkelig vurdere nettbutikkens handelsbetingelser, men dette er selvfølgelig en tidkrevende oppgave.

Et alternativt forslag kan kanskje være å sjekke om e-selskapet er knyttet til e-merket, som er en forsikring om at internettselskapet overholder de danske lovene, i tillegg til at nettbutikken er sjekkes av advokater nå og da som forstår gjeldende lover. Dette gir deg muligheten til å få hjelp hvis du støter på problemer med handelen din.

Flere e-forhandlere tilbyr 1 virkedag levering

Trustpilot tilbyr i utgangspunktet tiltalende muligheter til å sjekke en del tidligere forbrukerrefleksjoner, og på grunn av dette er det lurt at du studerer e -bedriftens vurderinger før du handler.

Facebook gir deg også ganske gode muligheter til å få innsikt i e-forhandlerens kundetilfredshet. I tillegg møter vi til og med nettbutikker som gir kundene mulighet til å registrere en kritikk av kjøpsopplevelsen, som også bør utnyttes for å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har tette samarbeid med mange e-handlere ved at vi publiserer selskapenes produkter, og tar imot refusjon dersom en av de besøkende på siden vår realiserer et kjøp.

Instruksjoner vedrørende varer og internettutsalg vedlikeholdes løpende, men det tas ikke ansvar for rettelser som kan ha blitt gjennomført siden vi sist oppdaterte nettsidens data.