Oppdag betalinger med MuchBetter

Netthandelen i Norge har aldri vært større. Nå har kjøp fra norske og utenlandske nettbutikker blitt like naturlig som å gå i butikken for å handle. Men til tross for den store trafikken ligger det fortsatt et enormt uforløst potensial i å velge betalingsmetoder som er skapt for nettbetalinger. En av de mest spennende akkurat nå heter MuchBetter som vi har tatt en nærmere titt på.

Kan spare deg for store summer i gebyrer

I følge Statistisk Sentralbyrå handler i dag 4 av 5 nordmenn mellom 16 og 79 år på nettet. Det inkluderer kjøp av varer og tjenester både i Norge og i utlandet. Enten det er til å kjøpe klær eller kosmetikk benytter de fleste et betalingskort til å gjøre dette, slik som et Visakort eller Mastercard. Slike metoder er ofte gebyrlagte hos de ulike nettsidene og kan i løpet av et år generere relativt høye kostnader for brukerne.

Men hva om det fantes en metode som var skapt for handel på nettet og hvor gebyrene var mye lavere. Som også var lett å bruke og som kom med andre fordeler som forsikringer, rabatter i tusenvis av butikker og muligheten til å kunne kjøpe kryptovaluta. MuchBetter er en elektronisk lommebok som kan gi deg alt dette og mer til, og som er utformet med tanke på å gjøre betalingene dine på nettet mye enklere enn i dag.

MuchBetter gir deg tusenvis av bruksmuligheter

Introdusert i 2017 har MuchBetter tatt verden med storm. I dag benyttes plattformen av millioner av kunder over hele verden. Til alt fra shopping til å utføre Muchbetter Norge casino betalinger. Laget som en elektronisk lommebok kan du se på metoden som en nettbank, ikke veldig ulik den du har fra dagligbanken din. I lommeboken som du får som egen app kan du fylle på med penger med et bankkort eller overføre fra din norske konto, og så bruker du denne metoden når du skal handle. Det gir deg langt lavere gebyrer enn tradisjonelle kortbetalinger og du får også koblet på et kobbel av andre tjenester.

En av mulighetene som MuchBetter gir deg er at du kan overføre penger til venner og familie. Helt gratis. Så fremt de også har en MuchBetter konto selvsagt. Eller du kan bestille et Mastercard som er koblet til kontoen og bruke dette når du betaler. Fordelen med kortet er at du også har lavere gebyrer når du skal ta ut penger i en minibank. I tillegg følger det med både forsikringer som kan benyttes når du skal booke leiebil og gratis tilgang til flyplass lounger over hele verden. Hvis du er glad i å reise kommer en av de store fordelene med MuchBetter til sin rett.

Muligheter for deg som er interessert i krypto

MuchBetter har også en spennende mulighet som vil passe for hånd i hanske med en av de store trendene for investering av penger. Den kan også benyttes sammen med kryptovaluta! Stadig flere velger å investere i krypto og her kan man gå hånd i hånd med MuchBetter. Foreløpig støtter de en håndfull metoder som BTC, ETH, LTC, USDT, XRP, BCH, USDC, DAI og XLM, hvor samtlige kan benyttes både til innskudd og uttak via e-lommeboken deres. Dette gir enda en spennende mulighet for en elektronisk lommebok som ser ut til å kunne svare på både nåtidens og fremtidens betalingstrender.