Tilbring tid med guttene – slik får du den perfekte kvelden!

Flere nettbutikker tilbyr for tiden et stort utvalg av leveringsversjoner. Det vanligste er nå å få det levert til en pakkebutikk, hvor du kan hente de bestilte produktene akkurat når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er ekstremt praktisk, og ofte også den rimeligste leveringsmodellen.

Du kan like gjerne prøve å få det levert til leiligheten din eller til din arbeidsplass. Fraktløsningen er noen ganger litt dyrere, men også ekstremt uproblematisk. Den billigste leveringsmetoden vil imidlertid alltid være å hente varene selv, men det alternativet krever at du bor i nærheten av e-selskapets fungerende lager.

Leveringstiden kan i noen tilfeller være uvanlig avgjørende dersom du trenger pakken din umiddelbart, og i dette tilfellet er det vesentlig at vi sjekker leveringstiden for det respektive produktet.

Mange internettvarehus tilbyr 1-dags frakt på sine primærprodukter, men det forutsettes tross alt at transaksjonen lagres tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de kan få produktene sendt før pakkeansatte gå hjem.

Noen individuelle nettbutikker tilbyr gratis frakt, men vanligvis bare hvis du kjøper for et bestemt beløp. Som et alternativ må du velge den mest prisbevisste leveringstypen, som – uansett om du bor i Holstebro, Rønne eller Hundested – er å få varene dine brakt til et utleveringssted.

En forsikring om at internettselskapet opprettholder de offisielle reglene

Det er svært rimelig for alle og enhver å analysere priser blant ulike internettselskaper og utallige nettbutikker har funnet det nødvendig å senke utsalgspriser på mange av varene deres – for jenter og gutter, og samtidig for voksne – ganske mye, og tilbyr til og med noen ganger gratis levering.

Derfor kan det alltid være lønnsomt å sjekke individuelle e-butikker for rabatter før du fullfører bestillingen, slik at du er garantert å få den mest attraktive prisen.

Du må bare passe på at hvis en butikk på nettet tilbyr de best testede varene til salgs for en salgspris som virker urealistisk attraktiv, så bør dette ofte være et bevis på en svindelbutikk. Transaksjoner med kort er tross alt omfattet av en forskrift som beskytter deg mot falske nettselskaper.

Før noen kjøper fra en nettbutikk kan du faktisk se på butikkens vilkår, men dette er vanligvis ikke særlig spennende.

Et annet alternativ kan være å finne ut om nettbutikken har e-merket, siden det generelt sett er et tegn på at e-bedriften holder de danske retningslinjene, og at internettselskapet av og til blir inspisert av fagfolk som ha nødvendig kunnskap om vilkårene. Dette er også en god snarvei for å få hjelp når du opplever vanskeligheter som følge av handelen din.

Videre anbefaler vi at kjøper tar hensyn til de grunnleggende regler som gjelder for bestillingen, som for eksempel hvilken returrett nettbutikken benytter. I denne sammenhengen er det også avgjørende at du til enhver tid oppbevarer faktura-e-posten din, slik at du til enhver tid kan bevise bestillingen din, enten du handler gutt eller jente.

Antallet leveringsdager er ultraaktuelt

Trustpilot innebærer ganske stabile muligheter for å gjennomgå flere tidligere kunders vurderinger og på grunn av dette er det fornuftig at du ser nettbutikkens vurderinger før du fullfører shoppingen.

Facebook gir deg også noen solide snarveier for å få innsikt i påliteligheten til nettselskapet. Her er noen e-butikker som gir kundene mulighet til å lage en vurdering av bestillingsprosessen, som like gjerne skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.